Zoals beloofd, deel 2 van het interview met een influencer!

Wat komt er allemaal bij kijken?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd had gedacht dat het best makkelijk was, je krijgt wat opgestuurd en je maakt snel een foto en die post je… nou zo werkt het dus niet. Je krijgt een hele instructie meegestuurd waar je je aan moet houden, waar je aan moet voldoen. Dit is overigens ook wel logisch natuurlijk, maar had dat wel onderschat. Want er gaat soms echt een dag in zitten. Misschien ligt dat ook wel aan mezelf omdat ik alles perfect wil hebben. Je moet ook een fotograaf hebben. Nou zijn mijn vriendinnen gelukkig meiden die altijd foto’s maken als ik zeg “ga je mee? Moet een foto schieten”

 

Wat zijn van beide kanten de eisen?

Van mijn kant is dat heel simpel, ik wil niet voor iets betalen. Ze willen met mij samenwerken dus moeten ze mij het gratis geven. Heb wel eens gehad dat ze mij vroegen om een samenwerking en dan aankwamen met een kortingscode die ik moest gebruiken. Zo werkt dat niet vind ik. Mijn eisen zijn dus niet heel veel.

De eisen vanuit het bedrijf, verschilt echt heel erg. Je moet weten wat je verkoopt, het product moet goed zichtbaar zijn, je moet een leuk verkooppraatje onder je post kunnen zetten wat mensen aantrekt.

 

Ben je altijd eerlijk over het product?

Ja, ik neem zelf ook geen samenwerking aan waar ik zelf niet achter sta of waarvan ik twijfels heb of het wel werkt.

 

Heb je nog meer voorbeelden waarvan je denkt nee daar wil ik echt niet mee samenwerken?

Op het moment echt alleen die loftoys, dat is gewoon iets waarvan ik denk “ja ik heb ook gewoon m’n familie op Instagram. Ook denk ik van ja jongens kijken ook m’n insta en die denken dan dat ik een of ander goedkoop meisje ben ofzo. Zit ik niet echt op te wachten op die irritante berichten. Van “ik wil jou Harry wel zijn”

 

Heb je ook producten gekregen waarvan je achteraf dacht dat het niet helemaal het gewenste resultaat heeft:

Eigenlijk niet, ik werk eigenlijk alleen samen met restaurants, thee, telefoonhoesjes, daar kan je weinig aan verpesten haha.

 

 

Wat is op dit moment je bereik?

Op dit moment heb ik bijna 5000 volgers, mijn foto’s worden 1500x geliked. Mijn bereik groeit met de dag. Zo had ik bijvoorbeeld vorige maand nog geen 4000 volgers. Het gaat als een trein, soms denk ik wel eens van “word ik niet gewoon op een insta gezet?”

 

Voel je iets van een druk? Dat je dingen moet posten om je bereik hoog te houden?

Ja zeker, ik wil m’n volgers behouden en ook zeker omhoog krijgen. Dus ik voel daadwerkelijk een druk. Niet meer zo erg als in het begin, maar het is er zeker nog wel.

 

Voel jij jezelf kwetsbaar voor de perfecte insta wereld?

Niet zo zeer perfect... maar ik ben wel kwetsbaar voor als ik dan meiden zie in maatje 32, dan denk ik van ja dat is wel een stuk leuker om naar te kijken... maar ja het is zoals het is en ik ben zoals ik ben, ze accepteren het maar.

 

Krijg je nou veel meldingen op insta?

Ja, ik zei toevallig van de week tegen een vriendin “ik word helemaal gek van die meldingen, elke ochtend word ik wakker met mega veel berichten, word er helemaal onrustig van”.  Ik heb ook voor mezelf gezegd om even een stapje terug te doen. Niet meer alles posten wat ik doe en waar ik uiteten ga. Alleen nog “werk gerelateerde dingen” zodat ik weer wat meer rust in m’n hoofd krijg. Ook ben ik op het moment met een jongen aan het daten en dan vind ik het belangrijk dat ik ook nog dingen privé hou. Wie weet veranderd dat wel weer over een paar weken. Ik ben namelijk nogal wispelturig.

 

Wat is je doel?

Mijn doel op het moment is dat ik tot 10.000 volgers kom en meer samenwerkingen krijg met o.a. kledingwinkels. Ik wil heeeeeel graag samenwerken met m’n favorieten winkel LOAVIES!

 

Wil je hier je fulltime job van maken?

Het liefst wel... maar die droom is moeilijk haalbaar. Maar wie weet!

 

Dat was het einde van het interview! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! X