We leven al een tijd in maatschappij dat je of links of rechts bent, midden bestaat niet meer lijkt het wel. Of voor mij is eerder de vraag, bestond het eigenlijk wel.

Ik merk vooral zeker met Corona dat er voor en tegenstanders zijn en anders word je wel gebombardeerd tot 1 van die twee. Midden bestaat gewoon niet.

Ik weet niet of dit voor meerdere mensen geldt, maar ik vind het de laatste tijd erg lastig met wat ik moet geloven of wie.

Het demissionaire kabinet zou eerlijk en transparant moeten zijn, althans dat geven ze aan. Ik vraag mij aan de ene kant af of dit echt nog zo is. Ik hoor namelijk ook veel andere verhalen. Waar ik zelf nog steeds voor sta is het volksgezondheid en ook voor liefde naar elkaar en vooral blijven praten en begrip tonen. En ja ik wil ook geen boete riskeren.

Zijn wij dan echt zo bang gemaakt of is het echt? Als we kijken naar Portugal, daar is de vaccinatiegraad 98% en bijna geen besmettingen meer, klinkt voor mij als muziek in mijn oren. Dus dan zal het wel echt zijn. Of is het zoals sommige het beweren de mainstream media die je bang probeert te maken? Aan de andere kant vind ik ninenews.nl ook niet helemaal overtuigend klinken dat het dan maar naar waarheid is geschreven.

Ik probeer voor mezelf te geloven dat het eens over is en dat er daadwerkelijk licht is aan het einde van de tunnel. En vooral probeer ik het te overleven door gewoon door te gaan met in en uit ademen, te werken, mijn opleiding te volgen, met vrienden en familie afspreken en het belangrijkste is tijd voor mezelf te maken, zodat ik niet te snel weer ga en dat ik dan opnieuw in een burn-out beland.

Jullie als lezers hebben misschien niet heel veel aan dit artikel, maar misschien ook wel. Dat sommige van jullie je eigen er misschien in vindt ook wat ik heb geschreven. Ik weet dat dit recht uit mijn hart komt. Waar ik dus moeite mee heb in deze tijd. Vooral waar ik in geloof en in wat niet.

Ik hoop dat dit alsnog interessant was voor jullie! X

En als je wilt kan je ook een reactie achter laten van hoe jij erover denk of dat jij je eigen er ook in vindt in wat ik heb geschreven.