Heey, daar ben ik weer! Het is lang geleden en dat weet ik. Het is nu een dag voordat het eigenlijk online zou gaan komen. Maar goed, terug naar het onderwerp.

 

Ik heb deze maand voor de vrijheid van meningsuiting gekozen, omdat ik erg gemerkt heb, dat je de laatste tijd geen eigen mening meer mag hebben lijkt het wel.

 

En ja dat bedoel ik i.v.m. de boeren. Ik sta in principe achter de boeren, maar ik keur hun grove acties af. Ik heb dit ook kenbaar gemaakt onder verschillende posts, ik kan je vertellen, ik werd finaal afgemaakt. Alleen maar omdat ik de grove acties niet goedkeur en dat ik gelijk in hun ogen niet achter de boeren sta. Daarin voel ik mij belemmerd in het feit van vrijheid van meningsuiting. En zullen er veel meer situaties zijn. Of dat er zulke situaties zijn geweest. Je moet of de ene kant kiezen of de andere kant. Grijs, het midden bestaat niet meer. Het is of of en niet en en. Althans zo komt het over.

 

Het lijkt mij beter om meer met zijn alle naar het midden te gaan kijken. Compromissen sluiten. Een stukje aardiger zijn naar elkaar. Meer begrip voor elkaar. Zodat we met z’n alle beter door een deur kunnen gaan.

 

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben! Tot de volgende keer! X